Hp Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 Call Destek.

Laptop Destek Hattı
(0850) 241 93 07

(0212) 222 00 85 | (0212) 222 00 84
[email protected]

Pzt - Cts 09.00 - 19.00
Hafta içi Hergün



Hp Laptop BataryaNotebook ve laptop bilgisayarlar dizüstü olarak kullanılan bilgisayarlardır. Son zamanlarda masaüstü bilgisayarlardan çok daha fazla kullanılan bu cihazlar batarya ve adaptör sayesinde kullanıldığından taşınabilir olarak isimlendirilir. Notebook ve laptop gibi cihazların batarya sistemi şarj aleti ile elektrik gücü doldurularak kullanılmaktadır. Bu cihazların ortalama olarak iki üç saat kadar şarj edilmeden kullanılabilme süresi bulunmaktadır. Fakat zaman geçtikçe yani laptop ve notebookta batarya eskidikçe cihazın güç kaynağı olmadan kullanılabilme süresi de düşmektedir. Şarj aletleri marka ve modeller için orijinal kullanıldığında hiçbir hasar çıkmadan kesinlikle uzun süre kullanılabilir. Fakat kullanılan şarj aletlerinin voltajları bilgisayar bataryasına uygun olması gereklidir.

Hp laptop batarya satışı yapan bir firma olarak batarya sorunlarınızın tümünde bizlere ulaşabilirsiniz. Notebook ve laptop bataryalarında her model ve her markaya göre batarya satışı ve montajı yapmaktayız. Laptop ve notebook arızalarının giderilme sürecinde kesinlikle bu cihazların arızalarının giderilme işlemi bilinçli bir şekilde yapılması gereklidir. Bilinçli bir şekilde yapılmayan tamir ve bakımlar sonrasında cihazlar çok daha büyük arızalar çıkartarak daha yüksek maliyetli arızalara neden olabilir.

Hp Laptop Yedek Parçaları

Hp laptop batarya kullanımı laptoplar için oldukça önemlidir. Zira tüm cihazların kullanımındaki güç bataryalar ile yapılmaktadır. Yani batarya arızaları oluştuğunda veya batarya tamamen bir notebook veya laptopta bittiğinde cihazın hiçbir şekilde çalışması beklenmemelidir. Elektrik ile çalışması için mutlaka şarj aletinin elektrik prizinde bulunması gereklidir. Hp laptop batarya satışlarımızdan faydalanmak istediğinizde her model ve marka için firmamızda batarya bulabilirsiniz.

Tüm batarya satışlarımız garanti kapsamı altında değerlendirilmektedir. Markalar bir birinden farklı olsalar da notebook ve laptoplarda batarya işleme sistemi aynıdır. Şarj aleti ile dolum yapılan bataryaların bir müddet sonra güçleri biterek tekrardan doldurulmaya ihtiyaç duydukları ve tekrar dolum yapılacağı zaman güç kaynağının takılarak dolum yapılması gereklidir. Notebook ve laptopların hızlı arızalanmaması için mutlaka taşıma esnasında laptop ve notebook kullanıcılarının cihazları yere düşürmemeleri için dikkat etmeleri gereklidir. Dikkatli bir şekilde kullanıldıktan sonra bir cihazın arızasız olarak uzun süre kullanılabilmesi mümkündür.

0 0 votes
Article Rating
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz Oy Yok)
Loading...
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Düşüncelerinizi belirterek, lütfen yorum yapın.x
Hp WhatsApp Online Destek / Tıklayınız..
Hemen Ara..